DARKAN
Ochroniarz
u nas na Gieksie zeby na stadionie liczba dziewczyn sie zwiekszyla maja wjazd za free
Oprych
No to _Zambrotta_ zapraszam 10 marca na pierwszy mecz na nowym stadionie :] z Polonia Bytom:]
Strzelec
Kto wie kto wie moze sie zjawie . A ten pomysl z wjazdem za fri dla dziewczyn to naprawde dobry mogliby u nas zastosowac
Nawroc-Kzk napisał:
O Jagiellonia:] hehe Moj zespol gral derby woj. podlaskiego w 2 lidze z Jagiellonia to zapewne wiesz o jaki zespol chodzi:] A dla innych mniej zorientowanych to jestem kibicem ŁKS-u Łomża.
wiesz dla mnie nie przeszkadza jak ktoś kibicuje klubowi, który jest "wrogiem", bo sam mam wujka, który jest kibicem Legii.
Ochroniarz
no nic barca walczy o mistrzostwo primera division
Oprych
No jutro pierwszy mecz na nowym stadionie i pierwszy mecz w rundzie wiosennej:D Heheh mam nadzieje ze ŁKS Łomża rozgromi Polonie Bytom:D
No i ŁKS ŁOMŻA wygrał Polonia Bytom 3:2
Sergiejskaja jak się nie myle to Śląsk Wrocław gra w sobote mecz na wyjezdzie w Łomży Mam nadzieje ze ŁKS wygra ale zycze powodzenie:]
PS. Bedziesz na meczu??
Ostatnio edytowany przez Nawroc-Kzk (2007-03-11 19:10:21)
Oprych
Prawda ŁKS jest teraz w dobrej formie:] I czekam na nastepne zwyciestwa:] A co do jagielloni to mam nadzieje ze zaczna znowu dobrze grac i pokaza ze podlaskie kluby potrafia grac
Też mam taką nadzieję.
ej panowie dlaczego nie ma zadnych nowych ciekawych postow?? Przeciez pilka nozna dalej istnieje a mecze mozna ogladac w telewizji. Sam ostatnio zadnego nie ogladalem dlatego chcem cos sie dowiedziec od Was.
Ostatnio edytowany przez Jasko (2007-03-27 21:07:34)
a ja tam wolę koszykówkę i kibicuje mojej miejscowej druzynie Polpharma Starogard Gdański
ale na piłkę nożną też lubie popatrzeć. tylko ze nie mam zadnej ulubionej druzyny.