DARKAN
Strzelec
Na szczescie nasza reprezentacja nie zawodzi Ostatnie dwa zwyciestwa pozwalaja juz myslec bardziej bezpiecznie na awans do ME:) Ostatnie mecz Lecha ligowy u siebie na ktorym oczywiscie bylem wygralismy 3:0 Koroną atmosfera na stadionie zaje..... Jaki i oprawa i obchody 85 lecia klubu
Co prawda ostatnio przegralismy z Grodziskiem w PE ale i tak juz mielismy awans a Smuda sam przyznal ze olewa ten puchar i gra rezerwami.
Matt napisał:
a ja tam wolę koszykówkę
i kibicuje mojej miejscowej druzynie Polpharma Starogard Gdański
ale na piłkę nożną też lubie popatrzeć. tylko ze nie mam zadnej ulubionej druzyny.
jak mi sie dobrze wydaje to polpharma calkiem dobrze sobie radzi w ekstralidze.....
Oprych
To taka mała ciekawostka z Łomży: Dzis Łks podejmuje na własnym boisku KSZO Ostrowiec Swietokrzyski:P Mam nadzieje ze Łomżysńki Klub Sprtowy utrzyma dobrą passę 7 zwycięstw:D Pozdro for all
Niestety ŁKS zremisował w dzisiejszym meczu z KSZO Ostrowiec Swietokrzyski:/ Szkoda ze to nie 3 pkt ale i z tego jednego jestesmy zadowoleni:]
Ostatnio edytowany przez Nawroc-Kzk (2007-03-31 14:28:37)
Oprych
Przed meczem z KSZO byl na 9 pozycji ale po tym remisie spadł na miejsce 10:]
Strzelec
Ja wlasnie za jkies 1h jade na mecze Lecha z Korona w pucharze miejmy nadzieje ze to Leszek dalej awansuje passa LKS-u jest naprawde imponujaca tyle meczy bez porazki respekt
Ochroniarz
szkoda zambrotta no ale coz ... Lech wygral 3:2 ale porażka na wyjeździe jednak zadecydowala ... ale mam nadzieje ze bedzie dobrze w lidze pozdro for all
Strzelec
Maverick napisał:
szkoda zambrotta no ale coz ... Lech wygral 3:2 ale porażka na wyjeździe jednak zadecydowala ... ale mam nadzieje ze bedzie dobrze w lidze pozdro for all
Szkoda ze nie awansowalismy ale mecz stal na wysokim poziomie co prawda mozna tak nazwac tylko druga polowe ale zawsze . Tym bardziej szkoda ze koncowke mielismy powalajaca Korona zepchnieta do obrony robila bledy a my przecierz gralismy tylko w 10 prawie cala druga polowe. Tak naprawde to dopiero wtedy jak Bosak dostal czerwien i Korona strzelila gola ruszyl Leszek do ataku. W tym meczu bylo widac naprawde walke szkoda tylko awansu ale sam jeszcze 20 minut po meczu bylem na trybunach i klaskalem dla zawodnikow!!
. Szkoda ze teraz LKS przegral
Oprych
Nom wielka szkoda straty 3 pkt:/ Ale jeszcze nie jeden zespol ogramy:P
Strzelec
To co zrobili z Roma to normalnie nie mozliwe... Zeby w tej fazie ligi mistrzow jedna druzyna z druga wygrywala taka roznica bramek to znaczy ze jeedna z nich (czytaj Roma) nie powinna tak daleko zajsc.