DARKAN
Ochroniarz
W walijskim Cardiff dokonano wyboru gospodarza piłkarskich mistrzostw Europy, które odbędą się w 2012 roku. Członkowie Komitetu Wykonawczego UEFA wskazali na wspólną kandydaturę Polskę i Ukrainę!!!
Strzelec
Ja jestem za Milanem jako kibic wloskiej ligi , apropos bylem wczoraj na meczu Lecha z Pogonia zreszta meczu wygranym az 3:0 z ustrzelonym hattrickiem Reissa. Caly Poznan cieszy sie z przyznania Polsce i Ukrainie Euro po meczu byl koncert Libera i fajerwerki
)
Ochroniarz
witam po dluzszej nieobecnosci na forum ... dzisiaj LM jakie sa Wasze typy ... ja osobiscie nie mam juz swojego ale z tych co zostali to chyba Chelsea
pozdrawiam
Ochroniarz
a jednak emeryt sluchaj sie starszego Chelsea ... tak szczerze gdyby chciala pocisla by liverpool wiecej
Ostatnio edytowany przez Kamil_ek (2007-04-26 15:50:34)
Ochroniarz
emeryt napisał:
Moze i w Londynie wygrali,ale na Camp Now Liverpool przegral tylko z MANU wiec porazka 1:0 to nic
o ile wiem to Camp Now to stadion BARCY Wielkiej Barcy pzodrawiam
Racja,myli mi sie Chelsea na Anfield przegra
z ta WIELKA BARCA to bym sie nie zgodzil,bo mniejsza od Liverpoolu.Prawda jest taka ze kazdy wie jacy sa kibice the reds wiec chyba wiadomo kto moze przejsc dalej,w Londynie nie ma atmosfery
Ostatnio edytowany przez emeryt (2007-04-27 21:09:20)
Strzelec
No i mamy w finale AC Milan i Liverpool ja mysle ze wygra Milan . Wczoraj bylem na meczu Lecha z Widzewem wygranym 6:1 atmosfera [CENZURA] tym bardziej ze z Łodzi bylo 3tys ludzi a w sumie podobno 20tys
no i nasz wielki Reiss strzelil swojego 100 i 101 gola