DARKAN
Forumowy Żniwiarz
Jak mówi nazwa tematu - tutaj piszemy dlaczego wybraliśmy Darkana jako nasz gang
Ja zaczynam:
Jak zacząłem grać w Vendettę chciałem grać samemu... a jak to tacy gracze (byłem w top 100 od początku) mają dostawałem dziennie masę zaproszeń ... Chcąc nie chcąc... przeglądałem sobie te "oferty". Sprawdzałem strony sojuszu i zawsze coś mi się nie podobało
(wybredny jestem - wiem) Aż w końcu dostałem zaproszenie od macmo... już nie pamiętam co w nim było... ale po zapoznaniu się z nim i ze stroną sojuszu postanowiłem, że wstąpię do niego i zobacze jak to będzie
Od początku chciałem grać w jakimś dobrym sojusz, którego celem byłoby wspięcie się na sam szczyt... jak dobrze pamiętam CR był w top 50 jak do niego wsptępowałem, ale uważałem, że ten sojusz może być potęgą... Z tego co teraz widzę - nie myliłem się
Dlatego tu jestem i czekam aż będziemy top 1
dla mnie nie jest wazne zeby byc w top 1 ale TOP 1 w sredniej pkt to mozemy byc ja lubie gangi o wysokiej sredniej a doszlem do darkana bo mieli opis ze tu panuje dobray klimat gang jest zgrany itd. ale po prawie miesiącu zawiodłem sie gang mi nie pokazal tego i odchodze z gangu
Strzelec
Ja do Darkana trafilem calkiem przypadkiem poprostu ogladalem gangi a w tym bylo napisane ze przyjmujecie wszystkich. Jako ze bylem i nadal jestem slaby potrzebowalem pomocy i nie zaluje!! Spotkalem tu juz fajnych ludzi, a nawet osobe z mojego mista wiec ciesze sie ze trafilem do Darkana!!
Ochroniarz
A ja bylem od poczatku akademi praktycznie jak tylko RadekP byl i jeszcze chyba 2 osoby tak sie pozniej z Radkiem dogadywalismy pozapraszalem ludzi , a sam zostalem przeniosoiony do CR
Jak narazie nie zaluje decyzji, poznalem tu duzo zajebistych ludzi wiec jest fajnuie
ja to juz bylem w 2 gangach ale jak doszedlem to po paru tygodniach gangu nie bylo.No ze nie mialem gangu to mnie farmili wiec juz nie gralem,lecz ktoregos pieknego dnia cos mnie oswiecilo zeby budowac tylko badania budowalem przez tydzien az w koncu wolf zlozyl mi propozycje wstapienia w wasze progi.Szczerze:to jestem zachwycony w pozostalych gangach nie bylo takiego zgrania.
Ochroniarz
coz jestem w Darkanie dosc dlugo . Macmo wyslal mi zaproszenie i skozystalem.
po samotnej nieudanej grze w o-game stwierdzilem ze lepiej bedzie jak w Vendetta sie do kogos przylacze i tak zrobilem. Czego nie zaluje.
Gość
Ja miałem małe przygody z RadekP i zaprosił mnie do Darkana, więc skorzystałem i nie żałuję
Gość
Dlaczego Darkan a dlaczego nie??
a ja juz nie pamietam jak trafiłem do Darkana ktos mnie w kazdym razie zaprosił...
Ale z całą pewnością nie żałuję!!! to jest zgrana paczka dobrze mi sie dogaduje przynajmniej z niektorymi w Akademii
mam nadzieje ze niedlugo trafie do głównego gangu
Strzelec
Mam nadzieje ze w tych niektorych ja tez jestem ??
I wlasnie Ty Zambrotta jestes wsrod nich pozdrawiam
Ochroniarz
ja wybralem Darkan juz troche czasu temu najpierw bylem w Cr ale kiedy stworzona ACr trafilem do niej i tak sobie teraz tu jestem a trafilem za sprawa pewnych osob z CR
emeryt i Ty rownież sie do nich zaliczas jak lekko podrosniesz to mozemy isc na browara
no chyba ze juz pociągasz gdzieś za rogiem kiosku