DARKAN
Ochroniarz
Tematy typu "spis armi " lub staty seryjnych" moga wplywac przeciko nam. Bo np. jak by wsrod nas byl jakis szpieg to by mogl ujawnic wszystkie tego typu info i ktos bez problemu wysyla odpowiednia ilosc jednostek przeciw nam.
Chodzi mi o to, ze po ataku na mnie stwierdzilem ze gosc bez wysylania szpiegów wyslal sobie 100 seryjnych i zalatwil mnie praktycznie bez strat wlasnych. skąd wiedzial ze ja nie mam seryjnych przy ponad 100000 punktów za jednostki moglem ich miec ok 90 wiec chyba by nie ryzykowal.
Forumowy Żniwiarz
Takie informacje posiedliby szybciej lub później, więc chyba nie ma potrzeby, by się o to obawiać i możemy je spokojnie zamieszczać (oczywiście jak ktoś się boi to nie musi - ma wolny wybór)
Jeśli chodzi o atak na Ciebie... to kolega musiał sprawdzić ilość pkt. za trening i po tym stwierdzić, że nie masz seryjnych. Jeśli dobrze się orientuje 100 SZ wysyła się na typowy farming (bez urazy), więc to nie świadczy jeszcze o tym, że mamy szpiega w gangu.
Jeśli będziemy mieli szpiega to spróbujemy go jak najszybiej wykryć i usunąć.
Mogę jutro trochę uporządkować forum... i usunąć z niego niekatywnych, by pozbyć się "przypuszczalnych" szpiegów. Co wy na to?
Ochroniarz
jestem ZA
Gość
Ja założyłem temat "staty seryjnych" bo chciałem się pochwalić, bo właśnie doszedłem do seryjnych i chciałem porównać jak prezentuję się na tle innych
Strzelec
Wlasciewie to chyba dobre posuniecie bedzie usuniecie nie aktywnych (nie piszacych) ale wczesniej trzeba ich o tym poinformoac zeby nie byli tym zaskoczneni...
Ochroniarz
myslisz ze sie polapią ze ktos ich usunąl. niektorzy od czasu rejestracji nie zaglądali na forum. po co ich informowac?. zarejestrowali sie bo musieli uwarzają DARKAN za "przechowalnie". myslą ze jak bedzie krucho darkan im pomoze ale jak ktos potrzebuje pomocy to zero inicjatywy z ich strony. a po za tym ,moim zdaniem ,ktos kto ma dostep do naszego forum, wie wszystko o czym piszemy, a sam nie udziela sie, moze byc szpiegiem
Forumowy Żniwiarz
Ja mam daty ostatnich logowań
Przed usunięciem nieaktywnych dam ich listę na forum, więc będą mogli się wypowiedzieć
Ochroniarz
mnie sie to nie podoba bo zadko sie loguje i za co niby mial bym byc zbanowany ???????
Forumowy Żniwiarz
Nie będziesz zbanowany Ty udzielasz się i wchodzisz na forum.
Chodzi tu o ludzi... którzy np. od 2 miesięcy tu nie byli
Gość
Co do szpiegow to nie uwazacie jesli by ktos taki byl to by byl aktywny i by sie wypytywal o armie i tego typu zeczy (oczywiscie bez zadnych podejzen) ale trodno mowic o kims ze jest szpiegiem jak go nie ma 2 miechy na forum to jest przyklad oczywiscie. Bo mi sie przynajmniej wydaje ze jak juz ktos jest szpiegiem to musi wyciagac informacjie o "rodzinie". I jeszcze jedna sprawa co do szpiegow niektorzy maja za zadanie siac zamet w szeregach innego gangu czy sojuszu (tak bylo jak gralem w ogame)
Ostatnio edytowany przez Paks (2006-11-27 22:22:02)
Ochroniarz
nie chodzi mi oto ze ten kto zaklada tematy typu spis armi itp. jest szpiegiem tylko o to ze kazdy ma do tego typu info dostep i moze te informacje komus przekazywac. Moze sie troche czepiam od momentu jak mnie zjechal tamten gosciu ale ostroznosci nigdy dosc.
Forumowy Żniwiarz
Nigdy nie wiesz, kto może być szpiegiem... mogę być nim nawet ja... albo Ty (oczywiście bez urazy )
Taki zwykły porządek na forum też by się nam przydał... jak będę mieć chwilę to usunę tych dawnych członków darkana, bo to najprawdopodobniej oni mogliby być szpiegami
Właśnie też dlatego chciałbym, by więcej osób (wszyscy ) wypowiadali się na forum. Jak będziemy każdego znać to będziemy mogli być pewni, że nie jest on szpiegiem
Zagubiony
ja jestem szpiegiem i od poczatku mojej gry jestem w Darkanie - paranoja jakas zastanowcie sie czasami co piszecie pozatym forum powinno byc dostepne od lat 16 bo co niektorzy albo maja zle w glowce albo malo latek - to ostatnie rozumiem