DARKAN
Strzelec
A tam odrazu doluj trzeba poprotu brac je za przyklad
Moderator
hehe... nie ma sie co dołować... daje nam bardzo dobry przykłąd... musimy dążyć do tego by być lepszym niż on...
KAZDY CHCIAL BY MIEC TAKIE STATY SERYJNYCH JA GRZECHU
JA ZAWSZE ROBIE BADANIA TYCH RZECZY NA KTORE MNIE STAC I SA DOSYC POTRZEBNE :d
Jestem 154 pod wzgledem punktów za badania na serwerze
Ostatnio edytowany przez Jasko (2007-03-07 09:18:53)
Oprych
u mnie szkolenie wyglada punktowo tak 17.839,ale chodzi u mnie cały czas jakies:)
Moderator
ja za badania jestem dopiero 193... ale cały czas dąże by być lepszym... ale za budynki jestem 117wec jest coraz lepiej... biorąc pod uwagę ze armię mam dosc słabą ale wszystko w czasie... anrazie warto inwestować w to co sie nie straci w razie najazdu czyli budynek i szkolenia...
Moderator
ale uważam że nie tylko istotne są szkolenia... żeby szkolenie móć rozwijać trzeba dobrze rozbudować infrastrukture wszystkich budynków i mieć dobrze rozwiniętych i rozstawionych tragarzy... żeby mieć surowce na skzolenia trzeba je progukować na wszystkich budynkach i transportować je na głowny budynek który będzie robił szkolenia... moim zdaniem trzeba mieć wszystkie budynki na porównywalnym poziomie wiec każdy musi mieć wszystkie budynki a w niech pokoje na tym samym levelu... niech każdy sobie ustali na jakim poziomie jakie budynki powinien mieć i najpierw do tego dąży a potem dopiero rozwija te pokoje co daja dużo pkt...
Tak Sergiejska masz racje w 100%,lecz co do badan to musze przyznac,ze KamDaw nie ma najlepszych badan http://board.vendetta.pl/thread.php?threadid=31543, zobaczcie ta walke
Ostatnio edytowany przez emeryt (2007-03-08 20:30:11)
Moderator
no gosciu wypadl tragicznie... masakra no ale cóż bywa i tak... dlatego trzeba sie szkolić i rozbudowywać infrastrukture zeby mieć na te szkolenia...
Ochroniarz
takze dopisuje sie do slow zalozyciela tematu
musze tez powiedziec,ze jak ma sie malo pkt za badania to nie znaczy ze sie ma slabych seryjnych,bo mozna robic tylko zdobywanie info,ktore daje malo pkt lecz efekt jest ten sam co partyzant lub psychik.
Moderator
no tak mozen robić skzolenia które daja mało pkt a efekt ten sam ale trzeba je najpierw robić... a moało osób sie skupia na badaniach...