DARKAN
Ochroniarz
Tak tylko powyżej 30 poziomu czytałem na forum nie opłaca się robić zdobywanie info bo dostajesz coraz mniej ptk i coraz duszy czas ci się odświeża to badanie. Sam mam zdobywanie informacji na 28 poziomie kolejny poziom odświeży mi się dopiero po 1 Dniu i 07:39:01 .
Moderator
mnie też nie stać na partyzantke dlatego robie zdobywanie info ten sam efekt a ekonomiczniej...
Ochroniarz
Jasko ja salę szkoleniową mam na 32 poziomie to chyba nie jest niski poziom ?
Zbanowany
Sergiejskaja - nie do końca. Robiąc intensywnie jedno badanie nie będziesz miał takiego samego efektu rozwijając każde szkolenie równomiernie. Po pewnym czasie robiąc zdobywanie info na pewnym poziomie będzie dawało bardzo mało seryjnemu, co raz mniej z każdym poziomem. Ja teraz zbieram na 10poziom psychologicznego, przez dzisiejszy wieczór już powinienem dociułać
Moderator
biorąc pod uwagę ze ja mam na 20 poziomie to amsz wysoko rozwinięty hehe... ja dopiero rozwijam sale szkoleniową ale teraz praktycznie robie tylko szkolenia i włąsnie sale bynajmnije na głownym budynku
a co do tego że nie mozna rozwijać tlyko jednego badania to zdaje sobie sprawe ale niestety narazie musze sobie tym podnosić ale inne badania też robie... teraz będę zbierał właśnie na partzantkę 10 level jutro już będę robił... bo niestety ale wieczorkiem musze śmigać do pracy wiec nie dam rady późnym wieczorem zacząć robić hihi...
ja mam sale szkoleniową na 25 poziomie i teraz bede je podnosil tak regularnie jak same szkolenia:) a narazie 10p partyzanta i psychika mi tez wystarczy i ide tylko w te tansze:)
koledzy z aCR chcialbym zauwazyc ze nowi czlonkowie przynajmniej 3 ktorzy sasiaduja ze mna punktami maja slabo rozwiniete badania ponizej 20k i powinni sie zajac szkoleniami w tyum momencie